Gruppetrøjer

STUDIETUR:

Gruppetrøjer med 1 farvet tryk enten for eller bag:

10 stk. Classic T-shirt med tryk 50 kr./stk.
10 stk. Sweatshirt med tryk 137 kr./stk
10 stk. Hætte-trøje med tryk 165 kr./stk

25 stk. Classic T-shirt med tryk 46 kr./stk
25 stk. Sweatshirt med tryk 130 kr./stk
25 stk. Hætte-trøje med tryk 158 kr./stk

I er naturligvis velkomne til at blande alle størrelser lige som I vil, men samme produkt og farve.

Individuelle navne på produkterne

Vi tilbyder naturligvis også at trykke individuelle navne på trøjerne. Vi påregner her en merpris af 30 kr. pr. navn. Dette skyldes, at det er nødvendigt at producere en film til hver enkel trøje i selve trykprocessen. Hvis I ønsker at gøre brug af dette tilbud, beder vi jer vedlægge filer/sedler i bestillingen hvori alle navnene er skrevet i den ønskede størrelse (max. 25 x 4 cm.).

Det er desuden vigtigt, at I gør opmærksom på hvilke navne, der høre til hvilke størrelser og hvilket produkt i jeres bestilling. Det gøres nemmest ved at lave to spalter i sedlerne med navne. I første spalte skrives navnene som ønskes trykt, og i anden spalte (ud for de enkelte navne) skrives størrelsen og evt. nr. fra bestillingslisten, som er tilknyttet det produkt navnet ønskes trykt på.
Placeringen af navnene: Vi placerer normalt navnene på fronttrykket på venstre bryst i 10 x 2,5 cm eller ryg tryk mellem skulderbladene på 25 x 4 cm. Hvis anden placering ønskes, beder vi jer beskrive placeringen i ordren.