Logo Tryk

Logo tryk til små og store virksomheder

Mangler du tøj med logo tryk til din næste messestand, konference eller sportsbegivenhed, er du kommet til rette sted. Texprint har stor ekspertise i serigrafisk logo tryk og et kæmpe sortiment af tøj og reklamematerialer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Blandt vores tilfredse kunder er nogle af Danmarks største virksomheder og kulturinstitutioner, og vi løser også opgaver for en bred vifte af foreninger.

Hurtig logo tryk

Mangler du prikken over i’et til et aktuelt arrangement, kan vi tilbyde dag til dag levering af logo tryk.

Ring på tlf. 70 70 25 54 eller send en mail. Vores telefontid er mandag til fredag 9:00-17:00, men vi tjekker mails hele døgnet.

Skab opmærksomhed om jeres logo

Logo tryk på T-shirts eller lignende er én af de billigste måder at skabe opmærksomhed om firmaets logo, produkter eller budskaber. På en messestand er tøj med logo tryk et must, idet I herved sikrer, at jeres gæster ved, hvem de taler med. Foruden logo tryk tilbyder vi individuelle tryk af f.eks. navne. Da vi er udstyret med både manuelle og automatiske maskiner, kan vi tilbyde både små og store oplag til lave priser.

Logo tryk på tøj og reklamegaver

Vi tilbyder logo tryk på T-shirts, sweatshirts, poloshirts, skjorter, fleece, veste, jakker, forklæder, kasketter og meget mere. Vi er lagerførende i en lang række produkter til beklædning og til brug som reklamegaver, f.eks. nøgleringe, lightere og kuglepenne. Mangler du inspiration, er vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig om de forskellige løsninger, hvad angår farver, størrelser, trykkemetoder, tekstiler osv. Vi er specialister i farveblanding og grafisk arbejde og kan hjælpe dig frem til den optimale løsning i forhold til dine konkrete behov.

Logo tryk eller broderi?

Som alternativ til logo tryk, kan vi tilbyde broderi af dit logo. Broderede logoer efterspørges i stigende omfang, da det er en elegant, men også dyrere løsning end logo tryk. Uanset hvilket logo eller navn, du ønsker broderet, kan vi levere en flot løsning ved hjælp af vores højteknologiske broderi-maskiner.

Vask af logo tryk

Tøj med logo tryk bør altid vaskes med vrangen ud af på max 40 grader C. Tørretumbling anbefales ikke, da det kan slide på trykket. Stryg aldrig et gummitryk. Vandfarvetryk og transfertryk kan med forsigtighed stryges på vrangen – evt. med pergament papir ovenpå. Læs mere om de forskellige typer logo tryk.