Print på tøj

Print på tøj er vores speciale.

Texprint er Danmarks førende ekspert i Print på tøj. Uanset hvilket logo eller navn du ønsker til dit tøjprint kan vi udføre det – med garanti for tilfredshed.

I kraft af at at vi har specialiseret os i både farveblanding og grafisk arbejde, kan vi udføre tøjprint, som både er i enestående kvalitet og særdeles flot. Vores tøjprint kan indeholde lige det som din virksomhed ønsker, og vi fremstiller dit Print på tøj, så det vækker opsigt og huskes.

Texprint har en lang række kvalitets produkter, som vi kan udføre print på. Med vores store og alsidige udvalg kan du sikre, at din virksomhed bliver repræsenteret i en lang række sammenhænge.

Texprint kan bl.a. tilbyde:
Print på T-shirts, print på Sweatshirts, print på Polo shirts, print på Skjorter, print på Fleece, print på Softshell, print på Veste, print på Jakker, print på Forklæder, print på Kasketter, print på Børnetøj.

Vi har selv alle produkterne på lager og kommer gerne med forslag til, hvordan din virksomheds print på tøj skal se ud. Har din virksomhed et bestemt logo eller ønske om print på tøj, udfører vi dette med største præcision.

Texprint har stor erfaring med levering af print på tøj til en lang række danske virksomheder. Vi har udført print på tøj til nogle af Danmarks største virksomheder som altid vender tilfredse tilbage efter mere Print. Vi har bl.a. udført Print på tøj for Carlsberg, IBM og Novo Nordisk. Ingen kunde er for stor eller lille, og vi sætter en ære i at udføre din virksomheds Print.

Uanset om du skal have print på tøj til en lokal sports klub, en stor international virksomhed, eller om du er selvstændig og ønsker lidt mere repræsentation, er vi altid åbne overfor rabatter på print.