Reklametøj

Texprint sætter navn eller logo på jeres reklametøj, hvilket gør at I bliver mere synlig og ser mere professionelle ud.

Texprint er ekspert i at lave reklametøj til netop dit firma. Vi udfører tryk på tøj som hjælper din virksomhed med at blive kendt og – genkendt.
Vi har markedets bedste priser på reklametøj. Det er nemt og hurtigt at bestille dit tryk på tøj.

Direkte tryk på tøj laves med forskellige farvetyper så som plastisol farver, vandfarver eller 2-komponent-farver. 2-komponent bruges mest på jakker eller arbejdsbukser.

Tryk på tøj kan også udføres på nylon og polyester og elastan.

Texprint kan lave tryk på tøj på stort set alle materialer i både små og store mængder. Vi laver tryk på tøj på stort set alle tekstiltyper i både små og store mængder.

Vi fremstiller dit tryk på tøj, så det huskes og vækker opsigt. Vi har specialiseret os i sammensætning af tøj og placering af logo på dit tøj. Vi kan lave reklametøj, som både er i god kvalitet og flot. Vores reklametøj indeholder lige det som din virksomhed har brug for.
Vi er leverandører af dit reklametøj.

Texprint har en lang række kvalitetsprodukter, som kan profilere netop jeres virksomhed. Med vores store og alsidige udvalg kan du sikre, at din virksomhed bliver repræsenteret i en lang række sammenhænge.

Vi har stor erfaring med levering af reklametøj til mange danske virksomheder. Vi har udført produktion af reklametøj til nogle af Danmarks største virksomheder som altid vender tilfredse tilbage efter mere reklametøj. Ingen kunde er for stor eller lille, og vi sætter en ære i at producere din virksomheds reklametøj.