T-shirts med tryk

T-shirts med tryk i mange modeller

Texprint har mange års erfaring i T-shirts med tryk. Vi tilbyder T-shirts med 1, 2 og 3 farvet tryk til konkurrencedygtige priser. Vi har et bredt sortiment: Klassiske modeller med rund hals, lette og kraftige T-shirts i 100 % bomuld. Vores T-shirts er velegnet til alle typer tryk.

Vi tilbyder også polyester T-shirts med tryk – disse T-shirts er hurtigtørrende og derfor velegnet til sport. Sports T-shirts med tryk efterspørges især til DHL stafet, fodboldturneringer og andre sportsarrangementer, men også til konferencer og møder med indlagt teambuilding.

De mest populære modeller er kortærmede med rund hals, men vi leverer også v-halsede T-shirts med tryk, foruden lange ærmer, figursyet, rullekrave, stretch osv. ønsker du økologiske T-shirts med tryk, kan vi også levere dette.

Du kan få T-shirts med tryk i alle størrelser fra S til XXXXL. Vi har også et bredt udvalg af farver, både når det gælder tekstiler og trykfarve. Se farvemulighederne her.

T-shirts med tryk til Danmarks bedste priser

Serigrafi har større opstartsomkostninger, og derfor falder prisen også kraftigt ved større mængder. Det kan således være en fordel at bestille flere T-shirts med tryk, end du aktuelt har brug for.

Se priser for Classic T-shirts med tryk her. Alle priser er inkl. opstart, film og tøjtryk samt tøj.

Vi kan tilbyde levering af T-shirts med tryk fra dag til dag. Send en mail til info@texprint.dk, så sender vi et tilbud til dig

T-shirts med serigrafisk tryk

Tryk på T-shirts sker efter flere forskellige metoder, serigrafisk (silketryk, direkte tryk) eller ved hjælp af transfertryk, folietryk eller fototransfer. Transfertryk er også serigrafitryk, men senere kan man varmeoverføre motivet på tøjet.

Udover T-shirts med tryk tilbyder vi broderi. Du er velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular.

Texprint er en serigrafi-virksomhed med stor ekspertise i farveblanding og grafisk arbejde. Vi er udstyret med både automatiske og manuelle maskiner, hvilket gør os i stand til at håndtere både små og store mængder T-shirts med tryk samt specialopgaver. Vi kan producere flere tusinde enheder om dagen og kan dermed tilbyde dag til dag-levering af op til 2000 T-shirts.

Vi løser opgaver for kunder i alle brancher. Eksempelvis kan nævnes Carlsberg, Københavns Kommune, IBM, Ingeniørforeningen, IKEA, århus Universitet og Det Kongelige Teater. Hos os får du en professionel partner, der kan levere en skræddersyet løsning.