Tekstilprint

Texprint tilbyder alt inden for tekstilprint.

Vi er specialiseret i textilprint og kan bl.a. tilbyde t-shirtprint til alt fra lokale sportsklubber til store virksomheder. Er du på udkig efter billig, men effektiv markedsføring? Så bestil din t-shirt med print hos texprint.dk.

Med tekstilprint eller print på t-shirt, med din virksomheds navn eller logo, er du garanteret øjeblikkelig og konkret repræsentation af din virksomhed. Giv virksomhedens medarbejdere en t-shirt med print, og få gjort reklame for virksomheden i situationer, der ligger uden for virksomhedens typiske domæne.

Textilprint kan desuden med stor fordel benyttes som firmagaver eller til at repræsentere virksomheden til præsentationer eller messer.

Skal du have lavet tekstilprint, er det en god idé at lade Texprint tage sig af opgaven. Udover at kunne tilbyde markedets laveste priser på tekstilprint har vi også et simpelt og hurtigt leveringssystem. Klik på ordreafgivelse og se hvor nemt det er at bestille en t-shirt med print.

Hos Texprint kan vi tilbyde meget mere end blot t-shirtprint. Vi har tekstilprint til enhver smag. Du kan få kasketter med tekstilprint, tasker med textilprint eller jakker med textilprint. Eller hvad med nogle kuglepenne, keyhangers eller lightere til kontoret, alt sammen med textilprint med et logo eller navn efter dit ønske.

Hos Texprint sætter vi kunden i centrum og tilbyder textilprint i absolut tilfredsstillende kvalitet. T-shirtprint er det, vi er bedst til, og det er kundernes tilfredshed, som er altafgørende for os. Vi er stolte af at levere t-shirts med print og andet tekstilprint til både virksomheder og private kunder.