Tekstiltryk

Texprint tilbyder alt inden for tekstiltryk.

Vi er specialiseret i textiltryk og kan bl.a. tilbyde t-shirt-tryk til alt fra lokale sportsklubber til store virksomheder.

Er du på udkig efter billig, men effektiv markedsføring? Så bestil din t-shirt med tryk hos texprint.dk

Med tekstiltryk eller tryk på t-shirt, med din virksomheds navn eller logo, er du garanteret øjeblikkelig og konkret repræsentation af din virksomhed. Giv virksomhedens medarbejdere en t-shirt med tryk, og få gjort reklame for virksomheden i situationer, der ligger uden for virksomhedens typiske domæne.

Textiltryk kan desuden med stor fordel benyttes som firmagaver eller til at repræsentere virksomheden til præsentationer eller messer.

Skal du have lavet tekstiltryk, er det en god idé at lade Texprint tage sig af opgaven. Udover at kunne tilbyde markedets laveste priser på tekstiltryk har vi også et simpelt og hurtigt leveringssystem. Klik på ordre afgivelse og se hvor nemt det er at bestille en t-shirt med tryk.

Hos Texprint kan vi tilbyde meget mere end blot t-shirt-tryk. Vi har tekstiltryk til enhver smag. Du kan få kasketter med tekstiltryk, tasker med textiltryk eller jakker med textiltryk. Eller hvad med nogle kuglepenne, keyhangers eller lightere til kontoret, alt sammen med textiltryk med et logo eller navn efter dit ønske.

Hos Texprint sætter vi kunden i centrum og tilbyder textiltryk i absolut tilfredsstillende kvalitet. T-shirt-tryk er det, vi er bedst til, og det er kundernes tilfredshed, som er altafgørende for os. Vi er stolte af at levere t-shirt med tryk og andet tekstiltryk til både virksomheder og private kunder.