Tøj med logo

Hurtig levering af tøj med logo

Når messestanden er indrettet, og brochuren er trykt, men du mangler tøj med logo, har du fundet den helt rigtige leverandør. Texprint tilbyder dag til dag levering af tøj med logo. Send os en mail på info@texprint.dk og spørg efter express tryk af tøj med logo.

Tøj med logo er én af de nemmeste måder at skabe opmærksomhed om dit firma og jeres produkter eller budskaber. På en messestand er tøj med logo tryk essentielt for at give et professionelt indtryk.

Tilfredse kunder i alle brancher

Vi er specialister i serigrafisk tryk og har kapacitet til ordrer op til 2000 styk om dagen. Da vi både har automatiske og manuelle maskiner kan vi også håndtere små oplag til konkurrencedygtige priser. Vi leverer tøj med logo til kunder i alle brancher. Eksempelvis kan nævnes Carlsberg, Københavns Kommune, IBM, IKEA og Det Kongelige Teater. Desuden leverer vi tøj med logo til en lang række foreninger, skoler osv.

I dag stiller kunderne større krav til tøj med logo, end tidligere. Det skal sidde godt og se godt ud, også efter mange ture i vaskemaskinen. Hos Texprint får du tøj med logo, god stil og pasform. Vi kan levere alt slags tøj med logo: T-shirts, sweatshirts, poloshirts, skjorter, fleece, veste, jakker og meget mere.

Tryk eller broderi?

Vi bruger tre forskellige metoder, når vi trykker tøj med logo: Gummitryk, vandfarvetryk og transfertryk. Læs mere om fordelene ved de forskellige metoder.

Udover serigrafisk tryk tilbyder vi broderet tøj med logo. Tøj broderet med logo efterspørges i stigende omfang, da det er en elegant, men også dyrere løsning end tryk. Vores computerstyrede broderimaskiner kan let omstilles mellem korte og lange serier, hvilket giver minimale opstartsomkostninger. Vi broderer som standard i 15 forskellige farver – altid med farveægte polyestergarn.

Gratis tøj med logo

Hvis I linker til vores hjemmeside www.texprint.dk kvitterer vi med fem gratis T-shirts med logo. Tilbuddet gælder alle foreninger, klubber eller virksomheder, der har min. 20 medlemmer eller ansatte. Samtidig får dine medlemmer/ansatte op til 20 % rabat på alle køb hos texprint.dk, så længe linket eksisterer.