Tryk på arbejdstøj

Effektiv profilering af din virksomhed

Er du på udkig efter billig, men effektiv markedsføring? Så bestil tryk på arbejdstøj hos texprint.dk. Tryk på arbejdstøj garanterer øjeblikkelig og konkret repræsentation af din virksomhed både i hverdagen og til præsentationer og messer.

Texprint leverer tryk på arbejdstøj til en lang række store og små danske virksomheder og foreninger. Vi tilbyder tryk på firmatøj i alle tænkelige størrelser, farver og modeller. Vi har 25 farver som standard trykfarver i vores farvepalette.

Individuelle løsninger til dine medarbejdere

Har du brug for specialfarvet tryk på arbejdstøj, bedes du angive coated pantone farve i ordren. Den tid er forbi, hvor folk accepterer standardløsninger, når det gælder tryk på arbejdstøj. Tøjet skal passe, både hvad angår størrelse, farver og snit. Og det skal se ordentligt ud vask efter vask.

Ved hjælp af serigrafisk tryk på arbejdstøj kan du skabe individuelle løsninger til dine medarbejdere, f.eks. personnavn på brystlommen og virksomhedsnavn og logo på ryggen. Der er mange muligheder, og Texprint mestrer både broderi og tryk på arbejdstøj.

Tøj til professionelt brug

I vores sortiment er slidstærke T-shirts med ekstra slidstyrke og lækre detaljer, der gør dem velegnede til hårdt fysisk arbejde. Vores såkaldte heavy T-shirts har gennemgået en forkrympnings-proces ved meget høje temperaturer – både før og efter indfarvningen for ekstra stabilitet og lang levetid.

Vi laver også tryk på slidstærke sweatshirts og fleece, der er velegnet til arbejde som kræver en varm påklædning. Desuden tilbyder vi poloshirts, arbejdsskjorter mv. Vores arbejdstøj egner sig til alle slags tryk.

Tryk på arbejdstøj og sportstøj

Har du brug for sportstøj til dine medarbejdere, kan vi også levere dette med logo og andre tryk. F.eks. hurtigtørrende løbe T-shirts til DHL stafetten. Er du sent ude, tilbyder vi dag til dag levering af tryk på arbejdstøj og sportstøj. Ring på tlf. 70 70 25 54 eller send en mail. Vores telefontid er mandag til fredag 9:00-17:00, men vi tjekker mails hele døgnet.

Udover tryk på arbejdstøj tilbyder vi reklamegaver med tryk, som kan profilere din virksomhed. Vi er lagerførende i paraplyer, muleposer, nøgleringe, lightere, kasketter osv.