Tryk på løbetøj

Hurtig tryk på løbetøj

Skal din virksomhed eller forening deltage i DHL Stafetten eller andre løb, og ønsker du at sætte en streg under korpsånden, er du kommet til det rigtige sted. Texprint er ekspert i serigrafisk tryk og tilbyder tryk på løbetøj, typisk løbe T-shirts, joggingbusker og løbedragter.

Er du sent ude, tilbyder vi express tryk på løbetøj, der leveres fra dag til dag.

Derudover tilbyder vi tryk på løbetøj i form af tanktops, shorts, tights, sweatpants mv. Vi har et bredt sortiment af sportstøj til begge køn og tilbyder tryk på løbetøj i mange forskellige standardfarver. ønsker du en speciel farve, kan vi også levere dette – angiv blot coated pantone farve i din ordre eller send en forespørgsel via vores kontaktformular.

Høj kvalitet til lave priser

Vores populære løbe T-shirts er fremstillet af 100 % polyester, svedtransporterende, åndbare og hurtigtørrende. De tætsiddende, figursyede modeller fås i størrelser fra S til 3XL. Vil tilbyder også joggingbukser af bomuld med lommer og snøre/elastik i linningen. Vores løbedragter af microfiber er vind- og vandafvisende med refleksdetaljer, lynlås og lommer.

Send os din ordre til info@texprint.dk eller beskriv dine behov – vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Vi er en af Danmarks største leverandører af tryk på løbetøj, og vi tilbyder Danmarks bedste priser. Vi har både manueller og automatiske trykkemaskiner og kan dermed holde startomkostningerne på et minimum.

Ingen ordrer er for store eller små til os. Vi fremstiller tryk på løbetøj for kunder i både erhverv, detail og den private sektor, eksempelvis IBM, DSB, STARK, TV3 og A.P. Møller. Vi har også mange foreninger og private i kundekredsen.

Gratis tryk på løbetøj

Vi tilbyder gratis tryk på løbetøj, hvis I linker til vores hjemmeside www.texprint.dk. Tilbuddet gælder alle foreninger, sportsklubber eller virksomheder, der har min. 20 medlemmer eller ansatte. Du modtager bl.a. fem klassiske T-shirts med 1 farve tryk helt gratis. Læs mere om mulighederne for gratis tryk på løbetøj.

Fototransfer tryk på løbetøj

Udover serigrafisk tryk på løbetøj tilbyder vi fototransfer tryk, hvor farverne lægges på fototransferpapir i en fotokopiautomat eller laserprinter. Metoden er velegnet til småoplag med mangefarvede motiver, der skal trykkes på hvide eller lyse tekstiler. Holdbarheden er begrænset til 8-10 vaske, men egner sig glimrende til enkeltstående events med budskaber, der hurtigt forældes, f.eks. budskaber målrettet DHL-stafetten eller andre aktuelle løb.