Tryk på poloshirts

Tryk på poloshirts af høj kvalitet

Vi tilbyder tryk på slidstærke poloshirts i pique-kvalitet. Den klassiske poloshirt, der består af 50% bomuld og 50% polyester, har brystlomme og ribdetaljer på krave og ærme.

Derudover leverer vi tryk på poloshirts i pique-kvalitet med stretch, som består af 95% bomuld og 5% elastan. Til sportsbrug anbefaler vi tryk på poloshirts i ID-Tech-kvalitet, der er svedtransporterende, åndbar og hurtigtørrende.

Vi tilbyder tryk på poloshirts i alle størrelser og farver, til børn og voksne, mænd og kvinder, arbejdsbrug og fritidsbrug. Udover tryk på poloshirts tilbyder vi tryk på T-shirts, skjorter, fleece, veste, jakker, forklæder og meget mere.

Har du en hasteopgave tilbyder vi dag til dag-levering. Ring på tlf. 70 70 25 54 eller send en mail. Vores telefontid er mandag til fredag 9:00-17:00, men vi tjekker mails hele døgnet.

Førende på markedet

Texprint, der er en af de største tøjleverandører i Danmark, tilbyder alt inden for tekstilprint. Vi har stor erfaring i tryk på poloshirts til små og store virksomheder, foreninger og private. Blandt vores tilfredse kunder er nogle af Danmarks største virksomheder og kulturinstitutioner; A. P. Møller, Carlsberg, DR, Det Kongelige Teater osv.

Vil du bestille tryk på poloshirts, er Texprint førende på markedet. Vi tilbyder markedets laveste priser, hurtig levering og høj kvalitet.

Texprint har serigrafisk tryk på poloshirts som sit speciale og kombinerer stor ekspertise i farveblanding og grafisk arbejde med god kundeservice. Vi er udstyret med både automatiske og manuelle maskiner, hvilket gør os i stand til at håndtere både små og store oplag samt specialopgaver.

Fototransfertryk

Udover serigrafisk tryk på poloshirts tilbyder vi fototransfertryk, hvor farverne lægges på fototransferpapir i en fotokopiautomat eller laserprinter. Metoden er velegnet til småoplag med et mangefarvet billede, der skal trykkes på en hvid bluse. Fototransfertryk egner sig glimrende til enkeltstående events med budskaber til firmafester, sportsarrangementer, messer osv., der ikke skal genbruges. Holdbarheden er begrænset til 8-10 vaske og tåler ikke maskinvask. Individuelle tryk på poloshirts er alle tiders gaveidé til både børn og voksne.

Som alternativ til tryk på poloshirts kan vi tilbyde broderi af et logo, navn eller billede. Med vores computerstyrede broderimaskiner kan vi garantere en elegant løsning. Du er velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular.