Profil Tøj

Et bredt udvalg af profiltøj

Profil tøj er alle tiders mulighed for at profilere jeres logo, varemærker eller budskaber. Vores speciale er serigrafisk tryk og vi tilbyder tryk på al slags tøj. I vores sortiment finder du en bredt udvalg af beklædning, der er velegnet som profiltøj: T-shirts, skjorter, jakker, kitler, veste, sweatshirts, forklæder osv. Udover profil tøj tilbyder vi tryk på tilbehør som kasketter, paraplyer, muleposer, tasker, kuglepenne, nøgleringe, lightere osv.

Texprint er en af Danmarks største leverandører af profil tøj. Vi tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og leverer profil tøj til små og store virksomheder samt foreninger og private over hele Danmark.

Individuelle løsninger

Markedet for firmatøj har ændret sig i de senere år. Medarbejderne stiller større krav til profil tøj, der skal sidde godt og se godt ud, også efter mange ture i vaskemaskinen. Den enkelte medarbejder sætter også stor pris på, at farverne passer ham/hende – sort klæder f.eks. ikke alle. Moderne mennesker vil anerkendes for deres personlighed og sætter pris på skræddersyede løsninger. Den tid er forbi, hvor folk tager sig til tåls med one size fits all, både når det gælder størrelse, farver og snit.

Texprint tilbyder at trykke profil tøj i alle mængder, størrelser og farver, ligesom vi er gearet til specialløsninger. Det er klart, at jo større ordre, jo laver bliver stykprisen, men vores fleksible produktionsapparat holder opstartsomkostningerne på et minimalt niveau.

Lynhurtig levering af profil tøj

Har du en hasteopgave, tilbyder vi dag til dag levering. Vi er udstyret med både automatiske og manuelle maskiner og er således i stand til at trykke din ordre samme dag. Læs mere om ekspress tryk.

Profil tøj med broderi

Udover profil tøj med tryk tilbyder vi profil tøj med broderi. Profil tøj med broderi er en elegant løsning. Vores computerstyrede broderimaskiner kan let omstilles mellem korte og lange serier, hvilket giver minimale opstartsomkostninger. Vi broderer som standard i 15 forskellige farver – altid med farveægte polyestergarn.

Både virksomheder og private efterspørger profil tøj med broderi. Mange logoer egner sig glimrende til brodering. Private bestiller typisk broderier i form af navne på dåbskjoler, monogrammer på sengetøj og mundservietter samt unikke applikationer på duge og tøj – kun fantasien sætter grænser.