Tryk på børnetøj

Tryk på børnetøj af høj kvalitet

Vi er lagerførende i et bredt udvalg af T-shirts, sweatshirts, hættetrøjer, sports dragter, shorts osv. til børn. Til det danske vejr anbefaler vi vores sporty og funktionelle soft shell jakke med slidstærk overflade og blød fleece-inderside. Alt vores børnetøj er af høj kvalitet og egner sig som regel til alle former for tryk.

Texprint har specialiseret sig i siregrafisk tryk på børnetøj, også kaldet silketryk. Der findes flere forskellige trykkemetoder afhængig af formålet, og vores erfarne medarbejdere er altid klar til at rådgive dig til den optimale løsning.

Jo større oplag, jo mindre bliver stykprisen, men da vi har både manuelle og automatiske trykkemaskiner, er vi i stand til at holde opstarts omkostningerne på et minimalt niveau.

Texprint er en af de største tøjleverandører i Danmark, og blandt vores tilfredse kunder er nogle af Danmarks største virksomheder og kulturinstitutioner. Vi løser også opgaver for en bred vifte af foreninger.

Billede tryk på børnetøj

Udover serigrafisk tryk på børnetøj tilbyder vi fototransfertryk, hvor farverne lægges på fototransferpapir i en fotokopiautomat eller laserprinter. Metoden er velegnet til småoplag med mangefarvede motiver, der skal trykkes på hvide eller lyse tekstiler. Holdbarheden er begrænset til 8-10 vaske, men egner sig glimrende til tryk på børnetøj, der hurtigt bliver for småt. Børn elsker at se sig selv på billeder, hvilket gør unikke tryk på børnetøj til alle tiders gaveidé.

Tryk på børnetøj til grupper

Til lejrskoler, studieture, sportsarrangementer mv. tilbyder vi tryk på børnetøj til hele klassen, fodboldholdet osv. med stor rabat. Se vores gode tilbud på gruppetrøjer. For en beskeden merpris kan vi tilføje individuelle navne på tøjet. Husk at gøre opmærksom på hvilke navne, der hører til hvilke størrelser i din bestilling.

Gratis tryk på børnetøj

Vi tilbyder gratis tryk på børnetøj – T-shirts – hvis I linker til vores hjemmeside www.texprint.dk. Tilbuddet gælder alle foreninger, sportsklubber og virksomheder, der har min. 20 medlemmer eller ansatte. Læs mere om mulighederne for gratis tryk på børnetøj.

Broderi til børn

Som alternativ til tryk på børnetøj kan vi tilbyde broderi – en elegant løsning, der f.eks. er velegnet til at skrive barnets navn eller tegne et billede af en tegneseriefigur. Vi oplever også en stigende efterspørgsel på broderi af sengetøj, dåbskjoler osv.