Tryk på fodboldtøj

Fodboldtrøjer med navne og numre

Til fodboldklubber har vi gode tilbud på T-shirts, sweatpants, tanktops, shorts og sports dragter.

Texprint er ekspert i serigrafisk tryk og tilbyder tryk på fodboldtøj, herunder T-shirts, joggingbukser og dragter. Hver spiller kan f.eks. få trykt en fodboldtrøje med eget navn og nummer.

Vores populære T-shirts er fremstillet af 100 % polyester, svedtransporterende, åndbare og hurtigtørrende. Vores fodbolddragter af microfiber er vind- og vandafvisende med refleksdetaljer, lynlås og lommer. Pasformen er god vask efter vask.

Vi har et stort sortiment af fodboldtøj til begge køn og alle aldre. Vi leverer tryk på fodboldtøj i mange forskellige standardfarver. ønsker du en speciel farve, kan vi også levere dette – angiv blot coated pantone farve i din ordre eller send en forespørgsel via vores kontaktformular.

Tryk på fodboldtøj til børn

Vi er lagerførende i behagelige sweatshirts med rund hals i mange skønne farver til børn. Til foreninger, skoler, institutioner mv. tilbyder vi tryk på foldboldtøj, bl.a. T-shirts og hættetrøjer.

Vi tilbyder foldboldtøj med tryk til hele holdet med stor rabat. Se vores gode tilbud på gruppetrøjer. For en beskeden merpris kan vi tilføje individuelle navne på holdets fodboldtøj med tryk. Husk at skrive i ordren hvilke navne, der hører til hvilke størrelser.

Gratis tryk på fodboldtøj

Vi tilbyder gratis tryk på fodboldtøj, hvis jeres klub linker til vores hjemmeside www.texprint.dk. Har I ikke en hjemmeside, kan vi som betaling trykke vores eget logo på tøjet.

Tilbuddet gælder alle foreninger, sportsklubber eller virksomheder, der har min. 20 medlemmer eller ansatte. Du modtager bl.a. fem klassiske T-shirts med 1 farve tryk helt gratis. Læs mere om mulighederne for gratis tryk på fodboldtøj.

Tryk på fodboldtøj til lave priser

Texprint er en af Danmarks største leverandører af serigrafisk tryk på foldboldtøj. Serigrafi har større opstartsomkostninger, hvorved stykprisen falder kraftigt ved større mængder. Det kan derfor være en fordel at bestille et større oplag, end du umiddelbart har brug for. Da vi er udstyret med både manuelle og automatiske maskiner, kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser, også på små oplag.

Mangler du ideer til tryk på fodboldtøj, er vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig om farver, størrelser, trykkemetoder, tekstiler osv. Vi er specialister i farveblanding og grafisk arbejde og kan hjælpe dig frem til den perfekte løsning. Beskriv dine behov på en mail info@texprint.dk.