Tryk på reklamegaver

Tryk på reklamegaver og tøj

Texprint har stor erfaring med tryk på reklamegaver og tøj. Vores speciale er serigrafisk tryk, herunder farveblanding og grafisk arbejde. Har du brug for inspiration til tryk på reklamegaver, er vi altid klar til at rådgive dig om mulighederne og hvilke reklamegaver, der bedst fremhæver dit budskab. Uanset om du mangler prikken over i’et til din messestand eller vil sponsere sportstøj til den lokale forening, kan vi hjælpe dig til den optimale løsning. Beskriv dine behov i en mail eller kontakt os på tlf. 70 70 25 54, så får du et uforpligtende tilbud.

Mange muligheder for effektiv reklame

Vi er lagerførende i paraplyer, lightere, kuglepenne, nøgleringe og alle former for tøj til fritids- og arbejdsbrug. Vi kan f.eks. trykke dit logo på refleksveste, forklæder og løbe T-shirts.

Vi har 25 standard trykfarver i vores farvepalette. Har du brug for specialfarvet tryk på reklamegaver, bedes du angive coated pantone farve i din bestilling.

Reklamegaver er én af de billigste måder at opnå øget profilering af dit firma eller din forening. Texprint leverer tryk på reklamegaver til en lang række store og små danske virksomheder og foreninger.

Sjove T-shirts som giveaways

T-shirts med sjove tryk, fotografier, tegninger, digte, citater osv., er en god gaveidé. Vi bruger fototransfertryk, når der skal trykkes mangefarvede billeder på T-shirts. De mest populære modeller er kortærmede med rund hals, men vi kan også levere T-shirts med v-hals, lange ærmer, figursyet, rullekrave, stretch osv. ønsker du at forære T-shirts af økologisk bomuld, kan vi også tilbyde dette.

Serigrafi har opstartsomkostninger, og derfor falder stykprisen kraftigt, jo større oplaget er. Det kan være en fordel at bestille tryk på flere reklamegaver, end du aktuelt har brug for. Bemærk at alle priser er inkl. opstart, film, tryk og reklamegaver.

Lynhurtig levering

Vi tilbyder høj kvalitet og hurtig levering af tryk på reklamegaver. Har du en hasteopgave tilbyder vi dag til dag levering. Vi er udstyret med både automatiske og manuelle maskiner og er således i stand til at trykke din ordre samme dag. Læs mere om ekspress tryk på reklamegaver.

Udover tryk på reklamegaver kan vi tilbyde brodering af dit logo på tekstiler, f.eks. forklæder, muleposer, kasketter og hættetrøjer. Broderede logoer er en lidt dyrere, men også mere elegant løsning end tryk.