Tryk på trøjer

Hurtig levering af tryk på trøjer

Har du brug for lynhurtig levering af tryk på trøjer til brug ved messer, sportsarrangementer og lignende, kan vi hjælpe dig. Texprint er en serigrafi-virksomhed udstyret med både automatiske og manuelle maskiner, hvilket gør os i stand til at håndtere både små og store mængder tryk på trøjer samt specialopgaver. Vi kan tilbyde dag til dag-levering af tryk på op til 2000 trøjer. Vi trykke både i weekenden og om natten, og ofte vil vi kunne trykke din ordre samme dag.

Giv os et kald på tlf. 70 70 25 54 eller send en mail. Vores telefontid er mandag til fredag 9:00-17:00, men vi tjekker mails hele døgnet. Vi vender hurtigst muligt tilbage.

Vi tilbyder tryk på alle slags trøjer: Klassiske sweatshirts med rund hals, hættetrøjer med kængurulommer, cardigans med lynlåse, polotrøjer osv. Vi leverer tryk på trøjer i alle størrelser og er lagerførende i en bred vifte af såvel diskrete som kraftige farver. Vi har 25 farver som standard trykfarver i vores farvepalette. Har du brug for tryk på trøjer i en speciel farve, bedes du angive coated pantone farve i ordren.

Udover tryk på trøjer tilbyder vi tryk på T-shirts, skjorter, fleece, veste, jakker, forklæder og meget mere.

Vores trøjer er velegnet til alle slags tryk. Vi har specialiseret os i serigrafisk tryk, også kaldet silketryk, fordi man oprindeligt brugte silke i maskinens trykrammer. Der findes tre forskellige metoder: gummitryk, vandfarvetryk og transfertryk. Alle tryk hærdes med høj temperatur, med mindre tøjet (f.eks. nylon) ikke tåler dette. I disse tilfælde tilføjes hærder. Læs om fordele og ulemper ved de forskellige metoder.

Tryk på trøjer til børn

Vi laver også tryk på trøjer til børn – behagelige sweatshirts med rund hals i 70 % bomuld og 30 % polyester i mange skønne farver. Til skoler og børnehaver har vi kollektioner af T-shirts og hættetrøjer.

Gratis tryk på trøjer

Vi tilbyder gratis tryk på trøjer, hvis I linker til vores hjemmeside www.texprint.dk. Tilbuddet gælder alle foreninger, klubber eller virksomheder, der har min. 20 medlemmer eller ansatte. Til gengæld for linket modtager du fem klassiske T-shirts med tryk (1 farve) helt gratis, og dine medlemmer/ansatte får op til 20 % rabat på alle køb hos texprint.dk, så længe linket eksisterer.