Prismatch        Ekspress Tryk        Dansk Kvalitetstøj        God Mængderabat        Betal på Faktura              Info@texprint.dk      +45 70 70 25 54

Filer og formater

Vi printer dit logo!

Hvis du fremsender filer til os i henhold til nedenstående oplysninger, sparer du udgifter til reproarbejde.

Vi skal bede dig om at fremsende dit logo i PDF, EPS eller AI format. Vi skal helst have vektor-filer. Vektor-filer bruges i programmer der kan læse EPS-formater i vektor tilstand (Adobe Illustrator, Macromedia Free-Hand, Corel Draw)

Hvis du ikke har dit logo i disse formater kan du sende det i jpg, gif, jpeg eller psd i så høj kvalitet som muligt. Logoet skal være i 300 dpi for at opnå det bedste resultat.
Hvis der indgår tekst i logoet eller i filerne som sendes i pdf, eps eller ai, skal disse tekster laves om til kurver (outline teksten), ellers skal man vedhæfte fonten der er brugt i filen og sende den til os.
Vejledning: Hvis du bruger Adobe Illustrator, kan du outline teksten ved at markere teksten og højreklikke på den og vælge create outlines. Så bliver teksten outlinet og er brugbar til tryk.

Angiv farvekoden efter Pantoneskalaen
Hvis Pantone nummeret IKKE opgives, trykkes farven som den ses på vores skærm – farven afviger fra skærm til skærm bl.a. afhængig af computerens opsætning. Fremsend venligst fil i rigtige farver. Samt farvesepareret logo. Hvis du ikke er i stand til at farveseparere logoet, skal du bare sende den som det er.

Trykfarven (se under trykfarver). Hvis du har vedhæftet en trykfil sammen med din ordre, skal du alligevel skrive de farver som vi skal trykke. Hvis trykket skal være hvidt, skal du lave motivet i sort med hvid baggrund – husk at skrive “hvid farve”. Andre farver skal være uændret og stadig med hvid baggrund.

Udskriv dit logo i den størrelse det skal trykkes i.  Hvis resultatet ikke bliver pænt på dit papir, bliver det heller ikke pænt når vi trykker det. Jo bedre materiale du fremsender, des bedre resultat. Angiver du ikke skrifttype, bruger vi Arial Black.

Scroll To Top
Close
Close
Webshop
0 Huskeliste
0 Kurv
Close

Min kurv

Din kurv er tom!

Gå til shoppen